A inceput numaratoarea inversa pentru sfarsitul unei ere in care se regasesc cu siguranta multi din generatia mea. Yahoo Messenger urmeaza sa se inchida complet si irevocabil, iar asta nu reprezinta nici o surpriza si n-ar trebui sa o faca.

Cum nimic nu tine la nesfarsit, grupul Oath, a decis sa puna capat unei lungi suferinte pentru aplicatia de mesagerie de la Yahoo, care in ciuda efortului de a o tine la un nivel de supravietuire, actualizand-o periodic, a continuat sa piarda teren in fata aplicatiilor de acelasi gen.

Dupa 20 de ani de activitate, Yahoo Messenger a ramas cu siguranta in sufletul tuturor datorita amintirilor depanate prin intermediul sau, a conversatiilor de neuitat si a buzz-ului care ne speria de fiecare data. Aplicatia de mesagerie urmeaza sa fie inchisa in data de 17 Iulie, iar cei de la Oath spun ca nu s-a gasit nici o aplicatie care sa il poata inlocui pe Yahoo Messenger, cu toate acestea recomanda aplicatia Squirrel, aplicatie de gen de tipul invite-only.

Pentru fanii dezamagiti nu ramane decat un singur lucru de facut si anume descarcarea conversatiilor. Iata ce trebuie sa faceti:

  1. Trimiteti o cerere de descarcare prin acest link
  2. Autentificati-va
  3. Selectati o metoda de verificare, apoi introduceti cheia primita pentru validare
  4. Apasati „Download”
  5. Introduceti email-ul in care doriti sa fie trimis fisierul
  6. Accesati email-ul pentru a descarca fisierul.

Acestia spun prin intermediul anuntului ca dupa data de inchidere, 17 Iulie, nu veti mai putea accesa Yahoo Messenger prin aplicatia de pe PC si nici prin aplicatia de pe mobil si a-ti face bine sa le stergeti.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.