Pagina de start al unui browser este primul lucru pe care il vezi atunci cand il deschizi si tocmai de aceea trebuie sa fie suficient de utila, frumoasa si prietenoasa pentru a ne face sa deschidem acelasi browser din nou si a ne bucura de o experienta de navigare optima si rapida. Iata ca in ultimul timp majoritatea browserelor de internet au o pagina de start, iar dezvoltatorii se straduiesc sa faca din ele o adevarata carte de vizita.

Si cum evident nu poti multumi pe toata lumea, se gasesc un numar de utilizatori care doresc altceva, fata de dezvoltatorii browser-ului. La un moment-dat, atunci cand deschideati un nou tab in Firefox, aveati un numar destul de mare de website-uri afisate pe mai multe randuri si coloane. Acum, dupa actualizarile recent facute de Mozilla, pagina de start este mai simpla decat a fost pana acum si ofera posibilitatea utilizatorilor sa o simplifice si mai mult.

Numarul maxim de randuri pe care sunt afisate website-urile favorite au fost restranse la 2, probabil din ratiunea ca un utilizator nu poate avea mai mult de 16 pagini favorite; insa unora nu le convine acest lucru. Iata cum sa adaugati mai multe randuri in care sa va fixati fiecare website favorit:

  1. Deschideti Firefox si accesati about:config?filter=browser.newtabpage.activity-stream.topSitesRows
  2. Faceti click pe „Accept riscul” (pentru ca stiti ce faceti)
  3. Faceti dublu-click pe optiunea aparuta si modificati valoarea conform cu cate randuri doriti sa aveti.

In final, nu este nevoie sa reporniti browser-ul pentru ca modificarea sa aiba efect, o puteti vedea doar deschizand un nou tab. De acum veti avea posibilitatea sa stocati mai multe website-uri in pagina de start.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.