info stb

Ceea ce ii lipsea Bucurestiului, mai ales din perspectiva turistica era o aplicatie oficiala prin care turistii sa-si planifice vizitele si traseul pentru ele. Dar nu de putine ori chiar si cetatenii Bucurestiului se dezorienteaza, se pierd pentru ca nu au un loc bun de informare. Tramvaiele si troleibuzele vechi nu au nici macar un ecran matricial care sa arate urmatoarea statie. Asadar, daca nu cunosti ruta ai sanse mari sa te pierzi.

Trecand cu vedere aceste lipsuri, ma pot declara bucuros ca aplicatia INFO STB, chiar si in versiunea acces anticipat, face ceea ce promite intr-un mod exemplar, cel putin pentru mine. Cu ea se pot vizualiza traseele disponibile pana la destinatia aleasa, poti vedea unde este amplasata statia, ce mijloace de transport ajung in ea si se poate vedea in timp real vehiculul in care trebuie sa te urci si cand sa cobori, dar si cat dureaza pana ajunge in statie. Instructiuni pentru cei incepatori aici.

In spatele acestei aplicatii se afla dezvoltatori care prin intermediul unui forum hostat pe insusi website-ul STB, tin cont de parerea utilizatorilor si incearca sa imbunatateasca aplicatia pe baza a ceea ce semnaleaza ei si a sugestiilor acestora.

In final, tin sa spun inca o data ca Bucurestiul avea nevoie de o astfel de aplicatie, una oficiala in care poti avea incredere (sau ar trebui) ca te poti duce acolo unde vrei stiind exact cum sa ajungi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.