Google nu mai este de mult timp doar un motor de cautare. Inseamna YouTube, Gmail, Google Drive, Google Play si multe alte servicii de care puteti beneficia in mod complet doar conectandu-va cu contul de Google. Daca vreodata, din anumite motive ati facut rocada la alte servicii asemanatoare si vreti pur si simplu sa scapati de tot ceea ce se asociaza cu gigantul american, iata cum puteti face asta:

Stergerea contului Google si a tuturor serviciilor asociate cu acesta

  1. Accesati accounts.google.com
  2. Introduceti datele contului vostru si apasati pe Autentificare.
  3. De la „Preferinte privind contul” faceti click pe „Stergeti contul sau servicii”
  4. Din urmatoarea pagina faceti click pe „Stergeti contul Google si datele”
  5. Google va va solicita numele de utilizator si parola
  6. Apasati Next, apoi verificati adresa de email
  7. Deschideti mail-ul trimis de Google si faceti click pe link-ul de confirmare

Daca va razganditi si va vreti contul inapoi, este bine de stiut ca Google ofera posibilitatea recuperarii contului si a tuturor datelor sterse in decurs de 2-3 saptamani de la procesul de stergere. Dupa aceasta perioada, contul va fi pierdut definitiv. Va puteti recupera contul accesand accounts.google.com/signin/recovery.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.