Sunt multi utilizatori care folosesc dispozitive cu Android slabe, iar mereu cand se conecteaza la internet aplicatiile se actualizeaza singure. Acest lucru ingreuneaza performantele dispozitivului si le este perturbata utilizatorilor folosirea optima a dispozitivului.

Am scris acest articol ca raspuns pentru toti cei care sunt nemultumiti de faptul ca Magazinul Play actualizeaza automat aplicatiile.

Pentru a dezactiva actualizarile automate ale aplicatiilor, trebuie sa deschideti Magazinul Play, sa atingeti butonul meniu (aflat in coltul din stanga sus) sau sa trageti din partea stanga a display-ului pentru a deschide meniul. Alegeti „Setari„. Iar in sectiunea „General” atingeti optiunea cu numele „Actualizeaza automat aplicatiile„. Tot ce trebuie sa mai faceti este sa o setati pe „Nu actualizati automat aplicatiile”. Asta e tot!

De acum inainte nu veti mai fi invadati de aplicatiile ce se actualizeaza automat atunci cand va conectati la internet, fie el date mobile, fie Wi-Fi.

Daca totusi nu vreti sa ramaneti in urma cu versiunile aplicatiilor, va sfatuiesc sa lasati optiunea „Notificari” activata, pentru a fi notificati despre actualizarile pentru aplicatiile sau jocurile pe care le-ati descarcat, si sa verificati mai des pagina cu „aplicatiile mele”, pentru ca acolo sunt afisate noile actualizari.

Reclame

3 gânduri despre „Opreste actualizarile automate ale aplicatiilor pe Android

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s