facebook redesign

In urma cu foarte putin timp, au aparut primele anunturi ca Facebook pregateste o schimbare masiva in ceea ce priveste atat functionalitatea cat si interfata sa, lucru care afecteaza in mod direct utilizatorii. Si schimbarile sunt mari.

In principiu, Facebook pune accentul in urmatoarele actualizari ale aplicatiei pentru mobil si web pe doua dintre cele mai utilizate functii ale sale si anume grupurile si evenimentele care ar urma sa fie mult mai vizibile si usor de folosit datorita noii interfete.

Facebook spune ca va facilita accesul persoanelor la grupuri datorita faptului ca atunci cand oamenii il gasesc pe cel potrivit, acesta devine adesea cea mai importanta partea a felului in care ei folosesc reteaua de socializare. Astazi peste 400 de milioane de persoane de pe Facebook apartin unui grup pe care il considera semnificativ si in care sunt foarte activi. Datorita acestui fapt, ei vor adauga noi instrumente care sa ne ajute sa descoperim si sa facem parte din diverse grupuri in functie de interesele fiecaruia.

Printre lucrurile emblematice pe care Facebook le-a avut inca de la inceput si care urmeaza sa dispara in noua interfata este albastrul la care Mark Zuckerberg a tinut atat de mult. De fapt, este mult schimbata fata de cum au fost obisnuiti o mare parte din utilizatorii Facebook.

Noul redesign ar urma sa fie valabil in viitorul foarte apropiat pentru aplicatia Facebook pentru Android si iOS si in lunile urmatoare pentru versiunea web.

Un gând despre „Facebook se schimba! Cum va arata platforma de socializare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.