instagram

Parte a imperiului Facebook inca din 2012, Instagram dispune si el de succesul inca rasunator al companiei care l-a cumparat, semn ca achizitia a fost de bun augur. Dar lasand la o parte aceste lucruri care prea putin intereseaza pe utilizatorii obisnuiti care vor doar sa se foloseasca de Instagram si de functiile lui, iata cum puteti trimite mesaje vocale, in caz ca sunteti noi si mai putin priceputi in ale tehnologiei.

Foarte important, fiti siguri ca rulati ultima versiune a aplicatiei Instagram pentru Android si iOS, pentru ca functia de mesaje vocale a fost adaugata destul de recent.

Pentru a trimite un mesaj vocal unei persoane trebuie sa o contactati prin mesaj direct.

  1. Deschideti aplicatia de pe mobil si apasati pe iconita de mesagerie ilustrata printr-un avion de hartie 🛪. Acesta va va duce la sectiunea de mesaje directe.
  2. Incepeti o noua conversatie sau accesati una deja existenta cu cineva si apasati pe microfonul 🎙️ din interiorul casetei de inserare a textului.
  3. Tot ce trebuie sa faceti este sa o apasati si sa o mentineti apasata pe toata durata de care aveti nevoie pentru a transmite ceea ce aveti de transmis. Cand il eliberati, mesajul vocal va fi trimis si gata de ascultat.

Cum era de asteptat, Instagram incepe sa semene din ce in ce mai mult cu alte aplicatii din cam aceeasi arie, dar asta n-ar trebui sa dezamageasca, mai ales cand functiile implementate sunt folositoare si mai ales in perioada aceasta in care devine destul de greu sa fii original in era digitala.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.