Descarca continut video HD free-to-use fara drepturi de autor

Daca sunteti amatori de creare de continut video, poate doar din hobby sau aveti chiar o „afacere” pe YouTube sau poate chiar mai mult, cu siguranta stiti ca legile internationale au reglementari destul de importante in ceea ce priveste continutul pe care il puteti folosi, distribui si chiar incarca pe YouTube. Si pe buna dreptate, sunt indreptatiti sa faca asta pentru a pastra meritele creatorului original si a incuraja originalitatea.

Insa e bine de stiut ca exista website-uri care gazduiesc si distribuie in mod gratuit videoclipuri care nu contin drepturi de autor pe care fiecare persoana le poate folosi in ceea ce are de facut. Chiar si in scop comercial.

Stiu ca este greu de crezut, dar aceste videoclipuri au licenta Creative Commons Zero sau CC0, iar asta inseamna ca le puteti edita si folosi total gratuit chiar si pentru scopuri comerciale. Detalii aici.

In principal, in internetul de acum se regasesc doua mari website-uri care pot distribui asa ceva, iar acestea sunt Pexels Videos si Videvo. In ambele cazuri cu siguranta veti gasi o sumedenie de videoclipuri care se vor potrivi cu ceea ce aveti sau doriti sa faceti. Ba chiar si continut audio, fara a fi nevoie de inregistrare pe site.

 

2 gânduri despre „Descarca continut video HD free-to-use fara drepturi de autor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.