In urma cu ceva timp YouTube a adaugat o functie doar pentru dispozitivele mobile prin care permite utilizatorilor sa distribuie videoclipurile pe care le considera interesante si sa converseze despre ele impreuna cu prietenii printr-un thread privat, acest lucru proiectand YouTube direct pe scena celor mai populare retele de socializare.

Acum, YouTube permite tuturor sa faca acest lucru si din interfata web de pe calculator sau laptop. Este o noua cale prin care oamenii pot interactiona unii cu altii intr-un mod eficient, bine-cunoscut tuturor, de altfel.

Pe web, langa butoanele de incarcare si notificare si-a facut loc un nou buton pe care probabil nu l-ati sesizat. Foarte asemanator cu Facebook Messenger, butonul expandeaza atunci cand este apasat toate conversatiile pe care le-ati initiat pe YouTube. Acestea pot avea atat un singur participant, cat si participanti multipli.

Dar in primul rand, trebuie sa aveti prieteni. Ca sa-i adaugati trebuie sa trimiteti link-ul de invitare oamenilor cu care doriti sa vorbiti sau sa comentati anumite videoclipuri. In acest fel ei vor aparea in lista de prieteni si veti putea initia conversatii cu acestia. Nu exista nici un buton de adaugare de prieteni pe canalul de YouTube. Este singura metoda. Iar pentru a face acest lucru, faceti click pe butonul de chat → pe link-ul albastru „Prieteni” → pe butonul „Adauga prieteni” – iar de acolo sa copiati link-ul de invitare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.