Bloguiesc aproape zilnic pe WordPress si chiar daca reusesc sa-mi fac timp sa intru pe calculator, acolo unde nu exista limitari in privinta utilizarii platformei, am nevoie uneori si de aplicatia pentru mobil pentru a fi conectat cu tot ceea ce se intampla cu blogul meu.

Fara nici o surpriza, WordPress are aplicatie pentru mobil care functioneaza atat pe Android, cat si pe iOS, iar aproape toate functiile importante care sunt pe web se regasesc si in aplicatia pentru mobil. Singurele limite sunt reprezentate de ecranul mic, care modifica felul in care vedeti interfata blogurilor. Daca, de exemplu, vreti sa schimbati interfata blogului vostru, nu v-as sfatui sa o faceti folosind telefonul, chiar daca WordPress permite asta prin aplicatia sa. Este important sa vedeti cum se comporta tema pe toate ecranele.

Pe de alta parte, articolele pe care le cititi sunt afisate in cititorul WordPress, iar daca doriti sa vedeti cum arata blogul, ca interfata, va trebui sa il deschideti in browser. Trecand peste acest „impediment”, aplicatia pentru Android ruleaza foarte bine pe un smartphone low-end. Nu exista blocaje sau erori la incarcarea paginilor sau imaginilor.

Puteti administra blogurile voastre fara nici un fel de problema, se pot creea articole, pagini, puteti vedea statisticile pentru blog, comentariile, puteti raspunde la ele, puteti citi articolele bloggerilor preferati sau descoperi altii noi folosind functia „Descopera” sau puteti sa modificati anumite setari legate de blogul vostru. Aplicatia este ideala pentru toti cei care vor sa ramana conectati cu tot ceea ce inseamna WordPress.

Puncte forte:

  • Acces la aproape toate functiile WordPress pentru creare, editare de articole, pagini
  • Citirea foarte usoara a articolelor bloggerilor preferati prin cititorul WordPress
  • Notificari real-time atunci cand se petrece ceva in legatura cu voi sau blogul vostru
  • Rapiditate, aplicatie bine configurata
  • Widget care arata statisticile blogului vostru direct in Home Screen.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.