Daca pana acum trebuia sa va duceti in Google Maps, sa cautati adresa si apoi sa plasati omuletul in locul dorit pentru a putea vizita strada folosind Street View pierzand astfel timp mai ales atunci cand va grabiti, acum acest lucru este redus la „tacere”.

Instant Street View este un website ce se foloseste de Google Maps pentru a afisa intr-o maniera foarte rapida fiecare loc pe care doriti sa-l vizitati folosind Street View de la Google. Este un serviciu dezvoltat de un singur om care a reusit sa creeze ceva util, prin care favorizeaza navigarea rapida prin serviciul Street View de la Google.

In principiu, tot ce trebuie sa faceti este sa accesati Instant Street View si sa cautati o adresa. Website-ul va va directiona catre adresa respectiva si va incarca automat Street View, fara a mai fi nevoie de nici o interventie din partea voastra. Nu este un website care ofera ceva foarte inovativ, insa este unul care ofera foarte rapid si la indemana acces la ceea ce va intereseaza la momentul respectiv. Merita o mica atentie.

Un gând despre „Viziteaza locuri uimitoare foarte rapid cu Instant Street View

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.