In ultimul update, care apropo, nu a fost unul semnificativ din punct de vedere al versiunii, adica nu a fost un salt de la versiunea 52 la 53 sau ceva de genul, Opera a introdus o gramada de noi functionalitati si uneste acum navigarea pe web de pe calculator cu aplicatia de pe mobil Opera Touch.

Ce este Opera Touch

Opera Touch este un nou browser de la Opera care se pliaza mult mai bine pe pretentiile utilizatorilor de mobil care isi doresc rapiditate, simplitate si mai ales o conectivitatea buna cu PC-ul sau laptop-ul. Iar in acest sens, Opera a creat un loc in care PC-ul si mobil se contopesc, comunicand unul cu celalalt numit Flow.

In principal, cand cititi un articol pe internet pe calculator si nu mai aveti timp sa-l terminati, il puteti trimite doar printr-un singur click pe mobil. Procedeul se aplica si invers, de pe mobil pe desktop.

Conecteaza mobilul cu deskotop-ul

Pentru a conecta dispozitivul cu Android sau iOS (care vine in curand) la Flow in Opera trebuie doar sa scanati codul QR pe care acestia vi-l ofera pentru autentificare. Dar inainte de a face acest lucru trebuie sa fiti siguri ca ati instalat browser-ul Opera Flow pe mobil, pentru ca doar cu el puteti sa scanati codul.

Odata ce sunteti siguri de asta, deschideti aplicatia Opera Flow pe mobil si atingeti iconita de captare a imaginii, buton aflat in partea de jos langa butonul de cautare vocala. Camera porneste si puteti scana condul oferit pe desktop. Pentru a afisa codul faceti click pe sageata ➤ din sidebar-ul browser-ului de pe calculator.

Alte functii noi

In alta oridine de idei, acum browser-ul Opera dispune de functia Instant Search 🔍, care poate fi activata din acelasi sidebar negru din partea stanga a browser-ului de pe PC. De asemenea, poate fi activata rapid cu combinatia de taste Alt + Space. O functie super!

Concluzie

Personal, ca un utilizator inrait al browser-ului Opera sunt foarte incatat de noile functii care fac browser-ul mult mai flexibil si „la indemana”. Este Opera acum un browser care va face sa renuntati la browser-ul vostru preferat?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.