Vivaldi este un browser cu real potential, care creste pe zi ce trece. Ce ii determina pe oameni sa aleaga un browser care nu este la fel de popular? Arata extraordinar, este rapid si foarte customizabil. Si indiferent de cat de „la superlativ” sunt aceste cuvinte, browser-ul va trece acum de toate testele la care va fi supus, pentru ca, fata de cum era la inceput, acum este mult mai bine optimizat.

Un browser pentru prietenii nostri” sunt cuvintele cu care cei de la Vivaldi au ales sa plece la drum, incercand sa concureze cu marile brand-uri detinatoare de browsere, precum Google, Mozilla sau Opera. In afara de Firefox, care inca este la fel de customizabil cum a fost si la inceput, in vremurile cand Google Chrome nu exista si Mozilla detinea monopolul in lumea internetului, Vivaldi permite utilizatorilor sa se joace cum vor ei cu interfata aplicatiei.

In ultima actualizare, cei de la Vivaldi au integrat in browser o optiune care cu siguranta va face pe plac multora si anume „Windows Background Image” – functie care a fost disponibila inca din Snapshot pentru cei nerabdatori. Insa acum este valabila in mod oficial pentru toata lumea in versiunea stabila. Poate fi activata din setari → Appearance.

In acelasi update, isi fac simtite prezenta mai multe imbunatatiri precum un sunet mai bun pentru videoclipurile in HTML5 sau imbunatatiri la modul full screen.

Voi ati alege Vivaldi in detrimentul celor mai populare browsere? Aveti incredere in el? Si daca da, ce va face sa-l alegeti?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.