Facebook tocmai a incarcat un video pe YouTube in care explica de unde a plecat ideea retelei de socializare si cat de frumos era la inceput si cum a ajuns aceasta in urma spammerilor si a celorlalti oameni rau-intentionati.

Facebook a devenit in ultimul timp raiul stirilor false si al clickbait-urilor, care in mod indubitabil vor atinge apogeul; vor ajunge la un sfarsit. Oamenii incep sa se sature de toate aceste lucruri si devin furiosi pe cei de la Facebook ca nu fac ceva pentru a le opri. Pasul final este stergerea contului. Facebook se pare ca si-a dat seama si incearca sa opreasca asta.

Prin acest video, Facebook recunoaste ca a avut probleme mari cand vine vorba de securizarea datelor utilizatorilor sai si recunoaste oarecum ca a fost incapabil sa rezolve aceste probleme. A fost nevoie de un scandal international intens mediatizat pentru ca Facebook sa spuna ca „de acum inainte, lucrurile se vor schimba. Facebook va face mai mult pentru a te tine in siguranta si a-ti proteja intimitatea„.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.