Pentru a respecta noul regulament al Uniunii Europene privind protectia datelor, Instagram permite acum utilizatorilor sa-si descarce toate datele gazduite pe serverele lor. Cum era de asteptat, masurile au legatura cu scandalul Cambridge Analytica. Noul regulament urmeaza sa fie valabil incepand cu 25 Mai, iar Facebook, Twitter si iata ca si Instagram se grabesc sa-si actualizeze functiile si regulamentele de utilizare.

Caracteristica este disponibila pentru toata lumea atat pe versiunea Web a Instagram, cat si pe aplicatiile de pe mobil. Insa indiferent de pe ce platforma alegeti sa va descarcati datele, tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti datele de autentificare a contului pe aceasta pagina sau sa accesati pagina cu setarile de confidentialitate a Instagram. Procesul poate dura, mai ales daca aveti mii de fotografii si videoclipuri.

Odata indepliniti pasii, Instagram va arhiva toate fotografiile, videoclipurile si comentariile voastre pentru ca mai apoi sa le trimita pe adresa de email asociata contului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.