Zvonurile despre Facebook si problemele lui Mark Zuckerberg nu mai sunt zvonuri, fiind confirmate oficial, atat la televizor, cat si pe internet, dovada suprema fiind chiar audierile lui Zuckerberg,  insa lumea simte nevoia sa se faca remarcata si sa influenteze cat mai multi oameni in incercarea lor de a fi mandri de viralul pe care tocmai l-au lansat si sa se simte impliniti sufleteste.

Evident, toate zvonurile despre Facebook care circula pe Facebook si care nu au fost confirmate si publicate de vreuna din sursele oficiale sau vreo publicatie online populara, sunt doar zvonuri false care nu fac nimic altceva decat sa… decat sa. Nu sunt periculoase, insa sunt deranjante.

Naivitatea in mediul online a ajunt la cote mari, iar in ultimul timp avem dovezi solide cu privire la asta. De la aceste zvonuri de pe Facebook precum mesajele de la Mark Zuckerberg care iti spun ca daca nu trimiti mesajul respectiv la toate persoanele din lista de prieteni, iti va sterge contul, pana la aplicatiile si jocurile de pe platforma Facebook, care in mod indubitabil sunt facute doar pentru urmarirea activitatii online, aplicatii de genul ghicirii viitorului sau a queez-urilor, sau pana la chestii mult mai serioase, oamenii se pare ca nu stiu sa faca diferenta dintre ceva posibil periculos pentru securitate lor si chestiile bune si corecte.

Numai trimiteti mesajul mai departe, pentru ca Mark Zuckerberg si Facebook in general nu se rezuma la astfel de prostii, lucruri marunte precum un mesaj sau un comentariu cu „BFF” pentru a determina securitatea contului sau al securiza. Sunt doar chestii inutile care nu fac decat sa enerveze partea de oameni, utilizatori de internet care pot face diferenta intre aceste lucruri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.