Din cate se vede traim acum mai mult ca niciodata intr-o lume online periculoasa, cu numeroase scandaluri in care se regasesc companii mari. YouTube a picat prada hackerilor, iar urmele acestora s-au vazut imediat dupa atac de o multime de oameni.

O parte din cele mai populare videoclipuri de pe YouTube au fost sterse sau modificate de catre hackeri, posibil de origini palestiniane. „Despacito” melodia lui Luis Fonsi disparuse pentru cateva momente de pe reteaua de video-sharing, iar alte videoclipuri cu un numar impresionant de vizualizari ale unor cantareti precum Shakira, Chris Brown sau Taylor Swift au suferit mai multe schimbari precum thumbnail sau descriere modificata.

Semnatura „Hacked by Prosox” a fost vizibila in majoritatea videoclipurilor Vevo, care se pare ca ar fi singurul serviciu care ar fi pierdut controlul si nu intregul YouTube. Lamuririle vin imediat, astfel conform The Verge, care a luat legatura cu un oficial al YouTube, se pare ca singurul serviciu afectat a fost intr-adevar Vevo care a suferit o bresa de securitate.

Un purtator de cuvant al Vevo a confirmat zvonurile si a tinut sa specifice ca se lucreaza la restabilirea videoclipurile afectate din catalogul Vevo pentru ca acestea sa fie readuse la starea initiala.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.