De ceva timp, nici nu mai stiu cat, folosesc Feedly in fiecare zi. A devenit un fel de Facebook pentru mine; un website indispensabil pentru un blogger dar si pentru o persoana careia ii place sa fie la curent cu tot ce se intampla. Despre Feedly am mai vorbit in trecut, asa ca nu o sa mai vorbesc in amanunt despre el, insa, in principal, este un website in care puteti adauga feedurile RSS ale website-urilor si sa primiti toate articolele acestora intr-un singur loc, organizate frumos pe categorii si in ordine cronologica.

In timpul acesta am strans un numar impresionabil de feed-uri (zic eu) care mi-au creat un adevarat mediu de informare. Chiar daca uneori primesti aceleasi articole din mai multe parti in functie de ce se discuta in momentul respectiv, ce e in trending, acest lucru nu este enervant, ci dimpotriva, ajuta la o informare corecta.

Pentru cei care se intreaba de ce ii sfatuiesc sa se autentifice pe Feedly daca au Facebook, le raspund prin faptul ca Feedly este cel mai bun mediu de informare pe care vi-l puteti face doar voi, cu ceea ce va place sa cititi, organizate dupa bunul plac, toate intr-o interfata simpla si intuitiva. In timp il puteti transforma intr-o adevarata „retea”.

Eu – de exemplu am creat o categorie numita „Stiri” pentru a fi la curent, una „Stiinta” in care am adaugat o gramada de website-uri romanesti dedicate acestei arii si bineinteles o categorie cu website-uri din lumea tehnologiei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.