De cand cu internet-ul s-au dezvoltat o multitudine de magazine online concentrate pe mai multe arii. In Romania, de departe unul dintre cele mai populare magazine online este Emag. In momentul achizitionarii, indiferent de modul de livrare/transport ales, garantiile la Emag nu vin in format imprimat; cel putin la garantiile venite de la partenerul lor de service Depanero.

Pentru a vedea cand expira garantiile produselor cumparate de pe Emag si implicit, cum sa intrati in posesia lor si a le printa, iata ce trebuie sa faceti: intrati pe Emag.ro si autentificati-va → tineti cursorul peste „Contul meu” si alegeti „Garantiile mele„.

Din pagina accesata, puteti vedea foarte usor toate produsele achizitionate de pe Emag impreuna cu garantiile lor pe care le puteti descarca, dar si perioada cand expira garantia pentru fiecare produs in parte. In momentul in care intampinati defectiuni cu unul din produsele care beneficiaza de garantie emisa de Depanero, descarcati garantia electronica de unde v-am aratat mai sus si o printati.

Daca produsul cumparat, beneficiaza de garantie oferita de producator, acest lucru o sa fie specificat in pagina si nu o puteti descarca. Ea a fost livrata in cutia produsului si trebuie sa aveti grija de ea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.