Printr-un scenariu, cele mai proaste momente sunt cele care se intampla atunci cand nu te astepti, exact in momentele in care te grabesti. In momentele alea este bine sa beneficiezi de o mana de ajutor; chiar si cand vine vorba de Twitter. Majoritatea website-urilor de acest gen au scurtaturi de taste gandite, probabil exact pentru astfel de momente.

Twitter, exact ca si Facebook, ofera utilizatorilor o lista de scurtaturi de taste prin care puteti scrie un tweet, aprecia, comenta sau naviga printre tweet-uri folosind doar tastatura.

Pentru cei care lucreaza zilnic la calculator (datorita job-ului) in diferite programe de gestiune, acesti oameni stiu foarte bine cat de importante sunt scurtaturile de taste si folosirea cat mai scazuta a mouse-ului. Si pe langa asta, de obicei, atunci cand oamenii stau in fata monitorului navigand pe internet, tin o mana pe mouse iar cealalta pe tastatura (eu datorita/din cauza jocurilor tind mereu sa tin degetele pe WASD 🤨). In acest fel este mult mai comod sa apesi o tasta pentru a executa o anumita actiune, decat sa cauti optiunea pe ecran.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.