Browser-ul Vivaldi este inca un browser tanar care isi face loc incet-incet in preferintele utilizatorilor prin viteza buna de navigare, suportul pentru extensii din Chrome Web Store si nu in ultimul rand prin nivelul mare de personalizare pe care il ofera celor mai creativi.

Recent, in ultimul snapshot al browser-ului cu numarul 1.15.1104.3, Vivaldi devine si mai personalizabil datorita ultimei functii importante introduse in snapshot prin care utilizatorii isi pot alege un pattern sau o imagine preferata pentru bara de taburi. In functie de gusturile fiecaruia, puteti transforma browser-ul intr-unul stralucitor si tipator sau îi puteti adauga o nuanta de eleganta cu un pattern simplu.

Window Background Image – asa cum a fost denumita de cei de la Vivaldi isi va face simtita prezenta in versiunea stabila a browser-ului cat mai curand, insa daca nu mai aveti rabdare puteti beneficia de ea descarcand ultima versiune de snapshot de aici.

Pentru a o activa trebuie sa intrati in Settings→ Themes → Show windows background image, apoi sa selectati imaginea dorita.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.