De ceva vreme am mici probleme cu router-ul. Isi pierde brusc conexiunea la internet, apoi revine dupa 5-10 secunde ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Procedeul se repeta la un interval de cateva ore. Dupa putin timp mi-am dat seama ce cauzeaza aceste caderi de conexiune.

Dincolo de alte probleme ce tin de hardware-ul router-ului, care din fericire nu se aplica la mine, routerele sunt sensibile la socurile de curent. Chiar si la cele mai mici. Mie – in mod particular – atunci cand porneste frigiderul sau o sursa de iluminat de tip neon cu un starter puturos, imi cade si conexiunea. Nu se intampla mereu, pentru ca asta depinde si de alte obiecte conectate la curent in acelasi timp, dar toate acestea cauzeaza mici socuri de curent. Electronicele mari nu simt aceste socuri, insa routerele intampina probleme.

Asa ca, inainte de a schimba router-ul si de a investi intr-unul mai scump, care probabil va face aceleasi probleme, luati in considerare si acesti factori. Posibil sa fie nevoie de o revizie a instalatiei electrice.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.