Google Chrome are multe functii utile, beneficii de care se bucura un numar impresionant de utilizatori de internet. Prin simplitatea, viteza lui, cat si datorita suportului pentru un numar gigantic de extensii, Chrome a impresionat inca de la inceput, urmand ca apoi sa acapareze aproape de tot majoritatea utilizatorilor. Insa cand vine vorba de capitolul organizare, Google Chrome nu este cel mai bun.

Dupa o folosire zilnica a browser-ului pe o perioada lunga de timp, mai mult ca sigur dezordinea si-a facut de cap in bara de bookmark-uri a browser-ului vostru. Solutia pentru putina organizare vine de la doi tipi, care au creat un bookmarklet identic cu un separator si util pentru a face putina ordine in acea bara. Este foarte intuitiv. Tot ce trebuie sa faceti este sa trageti butonul albastru „me” si sa-l plasati in bara de adrese in locul unde vreti sa separati.

Exista doua moduri de separatoare: verticale si orizontale. Cele orizontale sunt folositoare in momentul in care doriti sa separati bookmark-urile din interiorul folderelor. Pentru a le folosi, urmati aceeasi pasi ca si pentru celalalt.

Cu toate ca nu este o unealta prea interesanta si complexa, este foarte utila pentru a face putina ordine in bara de bookmark-uri a browser-ului Chrome. Sincer sa fiu nu stiu de ce Google nu a adaugat pana acum o optiune prin care oamenii sa isi poata separa bookmark-urile, insa se pare ca altii s-au gandit si la asta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.