Twitter a inteles probabil ca pastrand limitarile care l-au consacrat de atatia ani nu face altceva decat sa indeparteze o parte din utilizatorii retelei de socializare si sa nu atraga altii noi, iata ca devine din ce in ce mai permisiv cand vine vorba de ele. Oamenii simt mereu nevoia sa comunice si sa spuna povesti, cat mai lungi daca se poate.

Acestia au introdus in urma cu putin timp o noua functie care permite utilizatorilor sa creeze firuri narative, practic mai multe tweet-uri cuplate prin care oamenii isi pot evidentia calitatile narative fara a mai fi limitati de numarul de caractere. De fapt numarul acestora a ramas la fel – maxim 280 – insa cu ajutorul noii functii aceastea sunt trecute in planul secund.

Functia este ilustrata in pop-up-ul de tweet printr-un buton sub forma semnului plus (+) si se activeaza in momentul in care incepeti sa tastati. Cand ati atins numarul maxim de caractere, apasati butonul plus (+) pentru a crea un nou tweet si a continua povestirea. In momentul in care ati terminat, apasati butonul albastru „Tweet all„, iar ele vor fi publicate in acelasi timp, dar in ordinea in care le-ati scris. In felul acesta puteti creea adevarate eseuri.

In aplicatia pentru Android si iOS a Twitter procesul este intr-o oarecare masura acelasi, atingeti butonul de compunere si incepeti sa scrieti. Pentru adaugarea unui nou tweet la fir, apasati butonul plus si scrieti restul acestuia. Repetati acest lucru de cate ori doriti si apoi postati-le pe toate. Aa, si foarte important: actualizati aplicatia pentru a beneficia de noua functie – asta daca nu ati facut-o deja!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.