Chiar daca retelele de socializare fac eforturi sa-si mentina securitatea actualizata si sa o imbunatateasca pentru a preveni spargerea conturilor utilizatorilor, aceste evenimente neplacute continua, uneori si din cauza utilizatorilor care isi aleg parole slabe sau a cracker-ilor rau-intentionati. Datorita acestui fapt, este bine sa va salvati din cand in cand activitatea de pe conturile de socializare.

Majoritatea retelelor de socializare permit utilizatorilor sa-si salveze in computer un fisier care contine toate datele de pe site, incluzand fotografiile, videoclipurile, mesajele, postarile si informatiile despre cont. Iata cum sa descarcati toate datele contului vostru de pe cele mai populare retele de socializare:

  1. Facebook

    Pentru a face o copie de siguranta a datelor din contul vostru de Facebook, faceti click pe dropdown (▼) → Setari → sectiunea General → „Descarca o copie a datelor tale de pe Facebook”.

  2. Twitter

    Faceti click pe fotografia de profil → Setari si confidentialitate → din panoul din stanga pe „Datele tale Twitter” → introduceti parola de la cont → derulati spre josul paginii si faceti click pe „Solicita datele tale„. Datele vor fi trimise printr-un mesaj pe email-ul contului.

Un gând despre „Cum sa faci backup la toate datele din conturile sociale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.