De cand a aparut PUBG a facut furori printre jucatorii profesionisti si amatori. Si pe buna dreptate, este un joc cu potential, care exploateaza exact acele sentimente si senzatii care, cred eu ca prind foarte usor la public. Cum am mai zis si in articolele trecute despre acest joc, oamenilor le place sentimentul de singuratate, le place sa supravietuiasca si sa fie pe cont propriu.

PUBG este un joc care se bazeaza pe aceste lucruri, este un joc realist atat din punct de vedere al graficii, cat si din punct de vedere al scenariului pe care se bazeaza si anume battle royale. Pentru ca da, scenariul poate fi posibil. In comparatie cu ce ofera, pretul este pe masura si ca atare nu multi si-l permit. Sau poate nu vor sa dea banii pe el. O alternativa gratuita, foarte asemanatoare din punct de vedere al scenariului proiectat este Fortnite.

Fortnite este un joc dezvoltat si intretinut de Epic Games disponibil atat pe PC, cat si pe PS4 sau Xbox One. Are o grafica frumoasa, insa nu la fel de realista precum PUBG. Duce cu gandul inspre fantasy. Este oferit prin intermediul Epic Games Launcher, care este un fel de Steam al celor de la Epic.

Prin comparatie cu PlayerUnknown’s Battlegrounds, Fortnite nu ofera aceleasi senzatii, cel putin nu la aceeasi intensitate, insa este un joc facut mai mult pentru divertisment si nu pentru competitivitate, in care puteti juca inclusiv cu prietenii si in care puteti supravietui fara a da nici un ban.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.