Browser-ul Vivaldi este inca unul tanar, insa plin de potential si cu o echipa daruita si orientata spre ceea ce vor sa aiba utilizatorii browser-ului la indemana. Recent Vivaldi a fost actualizat la versiunea 1.12 si ne aduce la dispozitie cateva functii utile.

Daca pana acum trebuia sa descarcati imaginea pentru a vedea proprietatile ei, in ultima versiune a browser-ului le puteti vedea direct din pagina web, fara a mai fi nevoie sa o descarcati. Aveti acces la dimensiunea fisierului, la rezolutia imaginii, la programul folosit pentru procesare sau la modelul camerei care a facut fotografia. De asemenea, functia ofera si o histograma RGB.

Pentru vedea toate aceste informatii faceti click dreapta pe orice imagine si alegeti „Image Properties” sau deschideti imaginea intr-un nou tab si faceti click pe butonul reprezentativ din coltul din dreapta-sus.

Tot odata cu versiunea 1.12 avem mai multe informatii atunci cand descarcam fisiere. Sunt informatii precum numele fisierului descarcat, viteza de descarcare, URL-ul de descarcare, destinatia descarcarii si data si ora.

Si tot de acum puteti seta si saturatia culorii ferestrei, in cazul in care aceasta este prea luminoasa. Pentru a face acest lucru trebuie sa intrati in setari, la sectiunea „Appearance” si sa modificati valorile cu ajutorul slider-ului „Limit Accent Color Saturation”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.