Chiar daca interfata site-ului a avut parte de modificari, unele destul de brutale, singurul lucru care a ramas neschimbat la YouTube este logo-ul. Design-ul a ramas acelasi ca si acum 12 ani cand YouTube a fost lansat, fiind primul site de acest gen care permitea urmarirea videoclipurilor cu rezolutia 320×240 la un raport de aspect de 4:3. Aceste lucruri cu siguranta au fost date uitarii de multi dintre utilizatorii de YouTube din ziua de astazi, deja obisnuiti cu rezolutiile 4k.

Logo-ul pastreaza intr-o oarecare masura design-ul care a consacrat site-ul de video sharing de-a lungul timpului si a suferit modificari care greu trec neobservate. Fontul utilizat ramane acelasi, singura modificare si cea mai evidenta fiind faptul ca partea a doua a numelui nu mai este inconjurata de pata rosie, aceasta fiind mutata in fata textului si luand infatisarea iconitei aplicatiei deja cunoscuta pe dispozitivele mobile.

Conceput pentru lumea noastra cu mai multe ecrane, noul logo combina o versiune curata a textului si a pictogramei, creand un design mai flexibil care functioneaza mai bine pe o varietate de dispozivite, chiar si pe cele mai mici ecrane.

In urma cu ceva timp cei de la YouTube au oferit tuturor posiblitatea incercarii noului design, o schimbare care improspateaza interfata YouTube-ului, o revigoreaza si o simplifica. Ei motiveaza aceste schimbari printr-o postare pe blogul oficial, cum ca cel mai important aspect si practica fundamentala pe care se bazeaza YouTube sunt creatorii de continut si videoclipurile pe care acestia le incarca; de aceea, ei merita tot ce e mai bun. Aceasta noua modificare a logo-ului vine in completarea noului design pe care YouTube il lanseaza oficial pentru toata lumea.

Noul logo se lanseaza astazi pe dispozitivele mobile si pe desktop si va ajunge in curand la toate aplicatiile si serviciile ale acestora.

sursa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.