Vivaldi este un browser nou, inca necopt din punct de vedere al popularitatii, dar care poate concura foarte usor cu vechile si popularele browsere datorita functiilor oferite, aspectului dinamic, cat si al vitezei oferite.

In ultimul update, designer-ii de la Vivaldi in frunte cu CEO-ul Jón S. von Tetzchner, co-fondator al Opera au decis sa schimbe aspectul iconitei browser-ului Vivaldi, motivand ca utilizarea intensiva a gradientilor, a umbrelor si a transparentei folosite in vechea pictograma a creat o provocare oarecum dificila in a lucra cu ea si ca aceasta actualizare a pictogramei reprezinta inceputul unui proces mai amplu din punct de vedere al imaginii.

Unele dintre pictogramele respinse

„Ca designer este natural sa simti in mod constant necesitatea unor imbunatatiri de imagine. Am vrut sa simplificam si sa ne modernizam aspectul iconitei pentru a reflecta caracterul jucaus al browser-ului nostru. In acelasi timp, am vrut sa ne asiguram ca am pastrat intact originalul „V”. Rezultatul? Noua iconita este mai rotunda, mai prietenoasa si mai simpla in forma ei.”

Noua pictograma este mai simpla fata de precedenta, insa tocmai datorita acestei simplitati, arata extraordinar. De altfel se observa o tendinta puternica in a fi totul cat mai minimalist, de la imagini de fundal pana la teme pentru website-uri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.