Cum majoritata n-au invatat inca ca cea mai buna calitate video si unghi de filmare se obtin prin filmarea in modul landscape, sunt o gramada de videoclipuri pe YouTube care sunt filmate in modul portret. Acest mod de filmare nu ofera cele mai wide unghiuri si nici cea mai buna experienta de vizionare pentru utilizatori.

YouTube lupta cu acest fenomen si urmeaza sa introduca in viitoarele versiuni pentru Android si iOS o imbunatatire in modul de previzualizare al videoclipurilor. Practic, aceasta functie va elimina barele negre din momentul redarii videoclipului filmat pe verticala, incercand sa umple cat mai bine acele goluri.

Ba mai mult, daca videoclipul este filmat pe verticala si voi doriti sa il vizionati in modul landscape, acesta se va adapta cat mai bine cu putinta pentru o mai buna experienta de vizionare, indiferent care va fi dimensiunea in care il vedeti – facandu-l sa arate exact asa cum ar trebui.

Update-ul urmeaza sa soseasca peste ceva timp, asa ca trebuie sa mai rabdati putin. Mergand pe premisa ca cele mai bune rezultate vin dupa mult timp de munca, modificarile trebuie sa fie unele de calitate care sa merite asteptarea.

Un gând despre „Aplicatia YouTube se va adapta dinamic la dimensiunile video

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.