Google Chrome este un browser care a revolutionat lumea online in urma cu ceva timp, uimind prin viteza mare de navigare chiar si pe calculatoarele slabe. Insa de atunci si pana acum nu multe s-au schimbat, cel putin cand vine vorba de interfata browser-ului – facand o comparatie cu Firefox.

In ultimul update al browser-ului la versiunea 59, Google a implementat in browser-ul sau celebra interfata Material Design care se regaseste pe toate produsele software ale acestora. Ma gandesc ca ar trebui sa fie familiara tuturor utilizatorilor de produse Google, insa anticipez deja o gramada de nemultumiri si de incercari de a o dezactiva.

Trecand de aceste detalii, noua interfata Material Design se aplica doar paginii de setari, listei de descarcari sau cea a istoricului. Nu exista nici o modificare privind forma sau aranjamentul taburilor sau al barei de adrese.

Ca sa beneficiati de noua interfata in browser-ul vostru Google Chrome este indeajuns sa il actualizati mergand la Ajutor → Despre Google Chrome.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.