YouTube a trecut prin multe schimbari de-a lungul timpului, schimbari de patroni, adaugari de noi functii si imbunatatiri de performanta si aspect. Chiar daca aceste schimbari s-au produs, YouTube ramane in continuare, in mod paradoxal foarte familiar tuturor internautilor.

Daca pana acum trebuia sa adaugati o linie de comanda in browser pentru a activa interfata, de acum nu mai este nevoie sa faceti asta pentru ca YouTube a creat o pagina speciala de unde o puteti activa.

Noua interfata este una simplificata, in stilul proprietar Google si seamana din ce in ce mai mult cu cea de pe platformele mobile. Majoritatea lucrurilor au ramas la fel, singurele schimbari majore fiind la felul in care sunt afisate paginile canalelor. Acum este mult mai usor de navigat.

Insa cea mai notabila si dorita caracteristica este Modul Intunecat. Iata ca nu mai este nevoie sa instalati diferite extensii pentru a beneficia de acest lucru. Pentru a o activa, trebuie sa faceti click pe imaginea voastra de profil si apoi sa selectati „Modul intunecat”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.