Sa desenati pe telefon sau calculator poate fi greu si consuma mult timp – asa ca Google a creat o noua unealta web-based care promite sa le faca viata mai usoara tuturor amatorilor de desen virtual.

Se numeste AutoDraw si este un serviciu gratuit ce foloseste o tehnologie inovatoare a Google care recunoaste ce deseneaza utilizatorul prin intermediul inteligentei virtuale. Este bazat pe aceeasi tehnologie din spatele jocului „Quick, Draw!”, creat tot de Google si pe care poate l-ati vazut la cativa YouTuberi.

Nu mai este nevoie sa cutreierati tot web-ul pentru o imagine pe care vreti sa o aplicati unei invitatii la ziua de nastere – de exemplu – poate nu va convine modelul, culoarea sau orice altceva. AutoDraw va poate ajuta in cazul asta.

Desenati cum puteti ceea ce va doriti, iar AutoDraw va sugereaza anumite modele create de artisti care sunt mult mai reusite si pe care sa le folositi. Se pot descarca ulterior. Doua cercuri simple si un dreptunghi deasupra acestora a fost usor recunoscuta ca fiind o tentativa de masina.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.