Vivaldi face istorie” – asa au denumit cei de la Vivaldi noua lor actualizare a browser-ului pe blogul lor. Astazi a fost lansata versiunea 1.8 a browser-ului, un update cu o lista rezonabila de changelog-uri, imbunatatiri si rezolvari de bug-uri.

Pe langa seria de imbunatatiri, cei de la Vivaldi s-au concentrat pe adaugarea noii si celei mai importante caracteristici si anume panoul de istoric. Acesta a fost restilizat, fiind acum mult mai usor de a naviga printre website-urile accesate, cu statistici detaliate in functie de data, ora si domeniul accesat. Acum nu mai aveti nici o scuza daca nu gasiti ceva in istoric.

Destul de des, atunci cand incercati sa va uitati dupa ceva in istoricul browser-ului, cuvintele va scapa. Si cum sa cautati dupa ceva daca nu va amintiti numele companiei sau website-ului pe care il cautati?

Acum Vivaldi pune cautarile in context. Sa spunem ca incercati sa va amintiti unde ati vazut cadoul ala special pentru cineva si va puteti aminti doar ca l-ati vazut intr-o zi in care ati petrecut mult timp citind stiri. Utilizand vizualizarea „calendar” puteti vedea o lista cu domeniile cele mai des accesate, in acest exemplu domeniile website-urilor de stiri. Astfel va veti putea da seama ca in ziua respectiva s-ar putea sa gasiti ceea ce cautati si sa restrangeti cautarile acolo.

Vivaldi este un browser care tine cont de parerile si sugestiile comunitatii sale asa ca au implementat si functii cerute de ei. Lista intreaga de imbunatatiri se poate vedea pe blogul oficial al celor de la Vivaldi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.