Wikipedia este fara indoiala cea mai buna enciclopedie online a momentului, in continua expansiune si cu o comunitate care contribuie zilnic la bunul mers al ei si la corectitudinea informatiilor transmise.

Si ca orice website de o asemenea aploare si importanta, Wikipedia are si o aplicatie pentru sistemele de operare mobile care are acelasi nume si pe care o gasiti gratuit in Google Play Store pentru Android si in App Store pentru iOS.

Dupa deschidere o sa fiti intampinati de un news feed destul de intuitiv si cu care mai mult ca sigur sunteti obisnuiti, in interiorul caruia veti gasi 3 categorii: Tendintele zilei bazate pe ce cauta lumea pe Wikipedia, „Imaginea zilei” si „Pentru ca ati citit…” care va sugereaza alte articole asemanatoare cu cele citite precedent.

De asemenea, aplicatia are si un buton care va permite sa descoperiti mereu articole noi, un fel de joc de noroc care va afiseaza cate un articol de fiecare data cand il apasati. Iata asadar o unealta interesanta destinata celor carora le place sa aiba o cultura generala bine dezvoltata.

Aplicatia este un must-have pentru cei care au nevoie de informatii despre un anumit subiect intr-un moment al zilei sau pentru cei carora doar le place sa se informeze.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.