Ca un website premium pentru gazduirea fotografiilor profesionale si distribuirea lor comerciala, 500px.com are cateva elemente de securitate care nu permit descarcarea fotografiilor prin metoda clasica astfel ca puteti intra in posesia respectivelor fotografii numai dupa ce le-ati platit. Insa daca va place fotografia si vreti sa o folositi in scop non-comercial pentru utilizare personala, ca imagine de fundal de exemplu, cititi cu atentie acest articol.

Pentru a putea interzice descarcarea traditionala a fotografiilor prin click dreapta pe imagine si „Salveaza imaginea ca…”, website-ul are in componenta lui un anumit cod care interzice afisarea meniului contextual la click dreapta. Asta inseamna ca nu puteti avea acces la optiunea „Salveaza imaginea ca…”. Iata ce puteti face daca totusi vreti sa descarcati acea imagine:

  1. In momentul in care sunteti pe pagina fotografiei faceti click dreapta in interiorul panoului din dreapta langa numele autorului si alegeti „Inspect” (sau „Inspect element” pentru unele browsere).
  2. O sa apara codul website-ului iar voi trebuie sa cautati dupa o anumita linie care nu este expandata si anume: <div class=”photo_container” style=”height: 811px;”>
  3. De obicei o sa fie putin mai sus fata de linia focusata.
  4. Trebuie sa expandati aceasta linie si o sa vedeti foarte usor link-ul catre fotografie. Dupa ce o sa deschideti respectivul link prin click dreapta pe el o sa aveti posibilitatea sa descarcati imaginea.  (click pe imaginea de mai sus)
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s