Messenger for Desktop, asa cum a fost intitulata de dezvoltatorul român Alexandru Rosianu este o aplicatie care va aduce conversatiile de pe Facebook pe desktop fara a mai fi nevoie sa deschideti website-ul in browser.

Daca va mai aduceti aminte, in urma cu ceva timp am scris un articol despre aplicatia pentru web a Facebook Messenger. Ei bine, este o copie fidela a acesteia insa spre deosebire de ea, trebuie doar sa deschideti aplicatia de pe desktop sau taskbar si nu din browser. Poate fi setata sa porneasca si in startup!

Are vreo doua interfete dintre care puteti alege, cel putin pentru moment, insa sunt sigur ca in viitor vor fi adaugate si altele. De asemenea, puteti seta aplicatia sa afiseze notificari pe desktop atunci cand cineva va trimite un mesaj iar aplicatia nu este in prim plan.

Chiar daca apasati pe X aplicatia nu se inchide ci ramane activa in system tray pentru a putea afisa notificarile mereu atunci cand primiti un mesaj. Pentru a seta aplicatia faceti click dreapta pe iconita ei din system tray.

Pentru a descarca Messenger for Desktop trebuie sa accesati website-ul oficial al acesteia si sa va alegeti sistemul de operare pe care il aveti.

sursa foto: techcrounch.com

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s