Whatsapp este cea mai populara aplicatie de mesagerie instanta pentru dispozitivele mobile, este folosita la nivel global de zeci de milioane de dispozitive si iata ca, acum a aparut si pe dispozitivele non-deplasabile, daca le putem categorisi asa.

Este o schimbare pe care probabil multi utilizatori o asteptau, in special cei care vor sa comunice prin intermediul Whatsapp intr-un mod mai comod pe PC, scriind mai rapid la tastatura si facand alte lucruri in paralel la calculator.

Daca v-ati gandit ca o sa puteti folosi aplicatia pentru Windows si Mac fara a mai fi nevoie sa conectati si smartphone-ul la internet, va inselati! Da, si eu mi-as fi dorit sa pot sa comunic pe Whatsapp de pe calculator doar introducand numarul de telefon si setand eventual o parola, dar nu se poate. Asta pentru ca atat aplicatia cat si versiunea pentru web a aplicatiei Whatsapp reflecta continutul ei de pe smartphone.

Insa, daca nu va deranjeaza aceste aspecte puteti descarca aplicatia Whatsapp pentru Windows si Mac de pe website-ul oficial. Trebuie sa stiti ca aplicatia ruleaza doar pe sistemul de operare Windows 8 sau mai mare, respectiv 10.9 sau mai mare pentru Mac si ca nu puteti folosi aceasta aplicatie fara a avea instalata aplicatia Whatsapp pe smartphone care sa ruleze in acelasi timp cu cea de pe desktop. Daca dezactivati datele mobile pe telefon, aplicatia de pe Windows si Mac o sa se opreasca si ea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s