Whatsapp are acum aplicatii native pentru Windows si Mac

Whatsapp este cea mai populara aplicatie de mesagerie instanta pentru dispozitivele mobile, este folosita la nivel global de zeci de milioane de dispozitive si iata ca, acum a aparut si pe dispozitivele non-deplasabile, daca le putem categorisi asa.

Este o schimbare pe care probabil multi utilizatori o asteptau, in special cei care vor sa comunice prin intermediul Whatsapp intr-un mod mai comod pe PC, scriind mai rapid la tastatura si facand alte lucruri in paralel la calculator.

Daca v-ati gandit ca o sa puteti folosi aplicatia pentru Windows si Mac fara a mai fi nevoie sa conectati si smartphone-ul la internet, va inselati! Da, si eu mi-as fi dorit sa pot sa comunic pe Whatsapp de pe calculator doar introducand numarul de telefon si setand eventual o parola, dar nu se poate. Asta pentru ca atat aplicatia cat si versiunea pentru web a aplicatiei Whatsapp reflecta continutul ei de pe smartphone.

Insa, daca nu va deranjeaza aceste aspecte puteti descarca aplicatia Whatsapp pentru Windows si Mac de pe website-ul oficial. Trebuie sa stiti ca aplicatia ruleaza doar pe sistemul de operare Windows 8 sau mai mare, respectiv 10.9 sau mai mare pentru Mac si ca nu puteti folosi aceasta aplicatie fara a avea instalata aplicatia Whatsapp pe smartphone care sa ruleze in acelasi timp cu cea de pe desktop. Daca dezactivati datele mobile pe telefon, aplicatia de pe Windows si Mac o sa se opreasca si ea.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s