Fie ca trebuie sa ajungem undeva, fie ca doar stam acasa si navigam pe internet, in mod absolut normal fiecare dintre noi are nevoie in anumite momente de viteza. Exista unele trucuri din taste si mouse pe care unii oameni nu le stiu. In acest articol incerc sa va arat unele dintre cele mai bune:

  1. Cu tasta Backspace puteti naviga inapoi foarte rapid, asta daca nu aveti taste multimedia.
  2. Folosind combinatia de taste ALT si ← → (sageata stanga/dreapta) veti putea naviga usor inapoi si inainte pe orice browser.
  3. Daca stiti adresa URL a unui site, dar nu vreti sa o scrieti pe toata in bara de adrese, scrieti numele acelui website apoi apasati simultan CTRL + Enter. Va adauga automat www. si .com
  4. Tinand apasata tasta Shift atunci cand sunteti intr-o pagina web puteti derula orizontal rotind in acelasi timp de rotita scroll. Nota: nu functioneaza pe toate browserele.
  5. Folosind combinatia de taste Alt + D puteti scrie rapid o adresa URL in bara de adrese, fara a mai fi nevoie sa faceti click pe ea.
  6. Pe Microsoft Edge tinand apasata tasta Shift si rotind de rotita scroll in sus si in jos puteti naviga rapid inainte si inapoi. Asta pe langa trucul de la punctul 2. Insa daca faceti acest lucru cu cursorul deasupra unui link va accesa acel link fara sa mai faceti click.
  7. Puteti deschide un link intr-un nou tab foarte rapid doar apasand pe rotita scroll atunci cand sunteti cu mouse-ul deasupra link-ului.
  8. Atunci cand scrieti un comentariu, un status pe Facebook sau orice alt ceva si gresiti lamentabil un cuvant il puteti sterge pe tot odata tinand apasata tasta CTRL atunci cand apasati pe Backspace.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s