In timp ce competitorii inca lucreaza la noile lor interfete pentru browser care sa se integreze mai bine cu noul Windows 10, Opera nu pierde timpul, astfel ca e primul browser din trio-ul Chrome-Firefox-Opera care este acum optimizat pentru Windows 10.

Opera a anuntat ieri pe blogul oficial schimbarea semnificativa, care include pe langa toolbar-ul schimbat si cateva noi optiuni de customizare in pagina de start.

Chiar daca Opera a anuntat pe blogul lor si prezenta unui ad-blocker nativ, in Opera 36 (ultima versiune) nu este prezent inca acest feature. Si da, daca ma-ntrebati, mi-as fi dorit sa fie. El este prezent deocamdata in Opera Developer. L-am testat si eu si pare sa faca o treaba buna. Opera se lauda ca acest ad-blocker nativ este mai rapid decat un Chrome + Adblock Plus.

V-am spus mai sus de cateva optiuni noi de customizare pe care versiunea 36 a browser-ului ni le aduce, iar acum vreau sa detaliez putin: una dintre aceste noi optiuni si poate cea mai notabila este posibilitatea folosirii culorilor de sistem pentru ca browser-ul sa adopte stilul acestuia. Adica puteti pastra culorile de baza ale browser-ului Opera sau puteti opta pentru o noua culoare, aceeasi cu cea a sistemului.

Imi place cum arata noua interfata, insa nu stiu daca este doar entuziasmul noii schimbari sau…  chiar imi place.

Reclame

Un gând despre „Browser-ul Opera este acum optimizat pentru Windows 10

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s