Gmail este un client de e-mail foarte bun, iar datorita conectivitatii browserului Chrome si a serviciilor Google in general, poate fi inbunatatit instaland extensii pentru el.

Fie ca vreti sa programati trimiterea unui mail, sa fiti notificati de fiecare data cand primiti unul sau doar sa trimiteti un mail cu GIF-uri, acest articol cu siguranta va indeplini aceste dorinte!

  1. Checker Plus for Gmail™ este cea mai buna extensie din categoria sa, iar cu aceasta extensie o sa fiti notificati cu sunet in browser de fiecare data cand primiti un nou mail.
  2. Right Inbox for Gmail va ajuta sa programati mail-urile pe care urmeaza sa le trimiteti pentru a fi trimise automat mai tarziu, intr-o anumita data. De asemenea, dispune de multe alte optiuni.
  3. HelloSign for Gmail este o extensie foarte buna pentru cei care trebuie sa semneze diferite contracte. Pana acum, pentru a semna un contract primit prin email trebuia sa-l descarcati, sa-l printati, sa-l semnati, apoi sa-l scanati pentru a putea fi retrimis in format electronic. Aceasta extensie va scapa de aceasta povara. Veti putea semna digital.
  4. WiseStamp – Email Signatures for Gmail este o extensie pentru browser care va permite sa va creati propriile semnaturi profesionale pe care sa le purtati la fiecare mail pe care il trimiteti. O singura observatie aici este aceea ca o sa aveti sub ea si un link catre pagina web a extensiei. De asemenea, aceasta functioneaza si cu Yahoo Mail si Outlook.
  5. Dropbox for Gmail – Gmail nu are optiunea de a atasa fisiere din Dropbox in mail-urile pe care le creati, ci in mod evident, doar pe cea de atasare a fisierelor din Google Drive. Instaland aceasta extensie veti fi capabili sa atasati si sa vizualizati fisiere si link-uri din Dropbox fara a parasi pagina cu Gmail.
  6. Giphy for Gmail va permite sa inserati in mail-urile pe care le creati imagini animate sau GIF-uri. Acestea vor fi afisate indiferent de clientul de mail de pe care se vizualizeaza. De asemenea, are o interfata intuitiva in care puteti cauta GIF-uri pe baza de reactii (un fel de categorii) sau prin bara de cautare.

In mare parte acestea sunt extensii pentru Google Chrome. Insa pot fi folosite si pe celelalte browsere doar daca dezvoltatorii au creat suport si pentru acelea. Adica e posibil sa le gasiti pe paginile de extensii si add-on-uri ale respectivelor browsere. Ca de exemplu WiseStamp sau Right Inbox pe care le gasiti si pentru Mozilla Firefox.

Toate aceste extensii sunt gratuite, insa pot avea optiuni PRO, premium, etc. pentru care va trebui sa platiti daca le ve-ti folosi.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s