Kuende este o retea sociala dezvoltata de 3 romani, cu o interfata cel putin uimitoare si functii pe care nu le gasiti in cele mai populare retele sociale din lume.

Este deocamdata in stadiul beta, asta inseamna ca, cel putin pentru moment, inregistrarea pe website se face sub forma de invitatie. In acest moment, cand scriu acest articol mai sunt 8.700 de locuri libere pentru noi utilizatori.

Pentru a va inregistra intrati pe pagina Kuende.com si faceti click pe „Request invite„.

Ceea ce cauta in acest moment dezvoltatorii Kuende este o finantare, pentru ca acestia nu vor sa afiseze reclame in interfata retelei de socializare. Iata, asadar, un plus pe care utilizatorii cu siguranta il vor iubi. Dupa ce primesc o finantare, platforma va iesi din stadiul beta si va putea fi folosita la discretie.

Interfata Kuende este una fresh, simpla dar totodata moderna si eleganta, care nu va fi murdarita de spatii publicitare care vor perturba experienta de browsing.

Printre imaginile puse la dispozitie in videoclipul de prezentare, se pot zari functii foarte interesante, pe care nici Facebook si nici Twitter nu le pun la dispozitie. Cea mai notabila functie este faptul ca puteti asculta muzica total gratuit, direct din interfata Kuende in timp ce navigati prin News Feed, fotografii sau pagini de profil si va puteti crea playlist-uri cu muzica voastra preferata.

Iar pe langa acest lucru, puteti conversa cu prietenii vostri printr-o fereastra de chat dinamica, mobila si individuala pentru fiecare partener de chat, pe care o puteti muta oriunde pe pagina si care va ramane activata tot timpul. Cam cum este la Facebook Messenger pentru mobile.

Va puteti alege interese din orice domeniu, iar apoi sa primiti continut in functie de ele si de asemenea, va puteti filtra postarile astfel incat sa le vedeti doar pe cele cu imagini sau cu video. Aveti posibilitatea si de a salva postarile preferate.

Personal, imi doresc enorm de mult ca aceasta retea de socializare romaneasca sa concureze cu marile retele sociale din lume si cred ca acesta ar fi si target-ul dezvoltatorilor Kuende. Insa pana acolo, mai este cale lunga de strabatut!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s