Indubitabil nimeni nu le poate sti pe toate. In acest caz, acest „nimeni” o sa caute informatii in carti, la rude, prieteni si… pe internet. Dar daca totusi, primele variante nu l-au lamurit, „nimeni” cu siguranta o sa apeleze la internet. Din pacate, de multe ori articolele de pe website-uri nu il lamuresc. Ei bine, cel mai bine este sa apeleze unei multimi de oameni, pe internet.

  1. Toti Pentru Unu este cel mai popular website de intrebari si raspunsuri din Romania cu peste 90.000 de utilizatori inregistrati, aproximativ 3.000.000 de intrebari si peste 12.000.000 de raspunsuri. Impresionant, nu? TPU, caci asa este abreviat, va confera libertate de exprimare in limita bunului simt, bineinteles si este plin de utilizatori dornici sa ajute. Este foarte important sa nu postati teme pentru acasa de la scoala sau liceu. Pentru ca acestea nu vor fi aprobate de administratori.
  2. Brainly este o „retea sociala de invatare” – asa cum este prezentat website-ul, un „sprijin reciproc cu temele de acasa”, un website in care, daca intampinati dificultati in rezolvarea temei de acasa sau pur si simplu aveti o curiozitate, va puteti adresa comunitatii Brainly. Site-ul este foarte frumos organizat, cuprinzand toate materiile predate in institutiile de invatamant din Romania.

De ce doua comunitati? Pentru ca, daca stati sa va ganditi mai bine, nu aveti nevoie de mai multe. Pe TPU puteti posta intrebari din orice domeniu, de la „Arta si cultura” pana la „Dragoste si sex”, de la „Beauty & Fashion” pana la „Literatura”, „Muzica” si chiar „Tehnologie”. Asa se numesc categoriile. Evident, sunt mult mai multe. Iar pe Brainly puteti posta intrebari legate de temele pentru acasa. Ce puteti cere mai mult?

Apropo, nu neglijati nici forumurile, pentru ca si ele va pot aduce multe raspunsuri la intrebarile voastre.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s