Fast like a Fox este un joc nou, inovativ, in care „perspicacitate” este cuvantul cheie. Cu un sistem unic de control, acest mic joculeț duce jocul de aventura la un alt nivel. Este distractiv, dar si enervant, totodata.

Fast like a Fox este un joc dezvoltat de Fingersoft, aceeasi companie care a dezvoltat si jocul Hill Climb Racing, un joc cu un foarte mare succes.

Principalul obiectiv al jocului este acela de a recupera comorile tribului Golden Fox, care au fost furate intr-un mod misterios, calatorind prin lumi provocatoare, fiecare dintre acestea continand un anumit numar de nivele.

Spuneam la inceputul articolului ca Fast like a Fox are un sistem unic de control al personajului. Un argument care vine in sprijinul acestei afirmatii este acela că pentru ca vulpea sa poata alerga, voi va trebui sa „alergati” de-a binelea cu degetele pe spatele smartphone-ului. Pentru a sari atingeti display-ul.

In alta ordine de idei, sistemul de nivele este organizat in asa fel incat, pe parcurs ce noul jucator prinde indemanare si experienta, nivelele sa fie si ele din ce in ce mai dificile. Este un sistem de nivele care progreseaza in dificultate, punand mici probleme jucatorilor.

Jocul este atat de bine optimizat, incat chiar si pe un smartphone cu specificatii tehnice mediocre si o multime de aplicatii instalate, se misca excelent, fara sacadari sau intreruperi.

Fast like a Fox este disponibil atat pentru dispozitivele cu Android, cat si pentru cele cu iOS. (website oficial)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s