Feedly este un serviciu online care strange intr-un singur loc continutul web pe care utilizatorii aleg sa-l primeasca. Este practic un agregator de stiri bazat pe feed-urile RSS.

Pentru a beneficia de serviciile pe care Feedly le ofera trebuie sa va conectati cu un cont de Google, Facebook, Twitter sau Microsoft. Feedly o sa va ceara permisiunea pentru a putea utiliza anumite informatii din conturile respective, incluzand imaginea de profil si email-ul vostru.

Odata inregistrati, va trebui sa gasiti website-uri pe care sa le urmariti. Ca doar de aceea ati ales sa folositi Feedly. Feedly are in baza sa de date feed-urile RSS a o groaza de website-uri din toata lumea, inclusiv din Romania.

Cu acest serviciu puteti urmari chiar si website-uri mici, bloguri cu hosting gratuit pe WordPress, Blogger, s.a.m.d., nu numai publicatii cu un grad de popularitate ridicat. Doar ca este putin mai greu. Pentru ca nu intotdeauna o sa gasiti articolele website-urilor respective pe Feedly. Va trebui sa scrieti adresa URL a website-ului sau blogului pe care vreti sa-l urmariti si sa faceti o cautare pentru a gasi feed-ul RSS.

La nivel de customizare, aveti posibilitatea sa schimbati aspectul interfatei serviciului si sa faceti schimbari la nivelul setarilor dupa propriile preferinte. De asemenea, aveti posibilitatea de a va organiza site-urile pe care le urmariti pe categorii si sa vedeti un mic preview cu un paragraf sau chiar mai multe atunci cand ati gasit un articol de interes, inainte de a-l accesa si al citi integral pe site-ul respectiv. O optiune foarte utila.

Puteti folosi Feedly si pe Android si iOS.

sursa foto: postbeyond.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.