Embark New Tab Page este o extensie pentru browser-ul Google Chrome, care afiseaza la fiecare nou tab deschis o noua imagine cel putin magnifica. Este singura extensie de pana acum care m-a facut sa renunt la Flickr Tab, care a dainuit in browser-ul meu aproximativ 5 luni.

Aceasta extensie care schimba banala pagina de start a browser-ului Google Chrome de care toata lumea s-a saturat, ofera si posibilitatea adaugarii orei si a datei intr-un mod foarte elegant, in pagina de start a browser-ului.

De asemenea, are si cateva setari de customizare pe care le puteti accesa facand click pe link-ul de optiuni din manager-ul de extensii a browser-ului Google Chrome.

Setari precum posibilitatea dezactivarii afisarii ceasului, posibilitatea activarii datei, transparenta acestor elemente, dar si probabil cel mai important, o setare foarte interesanta, si anume cum doriti ca extensia sa afiseze imaginile: sa afiseze o noua imagine de fiecare data cand deschideti un tab, sa afiseze o noua imagine la fiecare 15 minute sau 30 de minute, sa schimbe imaginea afisata in fiecare ora, in fiecare zi sau saptamanal.

sursa foto: omgchrome.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.