Speedy Car este un joc de tip endless rush, izbitor de asemanator cu Crossy Road, avand aceleasi principii de joc ca acesta. De asemenea, este un joc care poate crea dependenta.

Principalul obiectiv al acestui joc este sa parcurgeti o distanta cat mai mare, ceea ce este un lucru absolut normal in cazul jocurilor din aceasta categorie; crescand in metri parcursi si astfel sa va doborati high score-ul din nou si din nou. Practic, puteti concura cu voi insiva dar si cu alti prieteni.

Pentru a juca aveti nevoie de doua degete. Atingand in cele doua parti laterale ale display-ului, veti fi capabili sa accelerati dar si sa schimbati banda de mers in caz ca apare vreun obstacol. Pentru a frana, pur si simplu nu mai atingeti nimic. Masina va frana automat.

Pe parcurs ce jucati va trebui sa adunati si bani, bani care va vor ajuta ulterior sa upgradati actualul vehicul sau sa cumparati altul.

Sistemul de nivele este unul progresiv, astfel ca porniti de la un nivel cu o dificultate scazuta, urmand ca pe parcurs ce jucati sa cresteti in nivele si, implicit, in dificultate.

Speedy Car este gratuit si il puteti gasi atat pe Android, cat si pe iOS.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s