Dupa cum probabil stiati, Twitter este bine-cunoscuta retea de socializare care a facut faimos simbolul # (hashtag), pentru a putea organiza intr-o singura pagina mai multe postari pe acelasi subiect. Este un mod consacrat al Twitter-ului pentru a-si organiza continutul postat de utilizatori, indiferent ca sunt publicatii online sau utilizatori obisnuiti.

Functia hashtag este foarte utila pentru a organiza mai multe postari in functie de subiect, ca de exemplu #MayweatherBerto, ca tot este in voga in acest moment sau #Royalbaby, un subiect care face referire la cel de-al doilea copil al ducesei de Cambridge. De asemenea, hashtag-ul a fost un element primordial in raspandirea virala a unor videoclipuri cu provocari ca #IceBucketChallange.

Folosind aceste hashtag-uri publicatiile online de stiri, dar si utilizatorii obisnuiti isi pot spune parerea despre respectivul subiect si pot anunta de asemenea anumite vesti in cazul publicatiilor.

Nici Facebook-ului nu-i lipseste functia hashtag (#)! Si utilizatorii celei mai populare retele de socializare o pot folosi atunci cand posteaza un status public. Functia hashtag pe Facebook are acelasi efect ca si pe Twitter.

Hashtag-ul (#) trebuie sa fie scris legat, fara spatii intre cuvinte, altfel nu functioneaza.

Puteti cauta, asadar, si pe Facebook folosind hastag-ul (#). Atentie insa! Cautand in acest mod, Facebook va va indexa doar postarile publice. Nu cele postate doar pentru lista de prieteni.

sursa foto: blog.pageyourself.com

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s