Fie ca vorbim despre barbati sau femei, un lucru este cert: de cele mai multe ori gandim diferit. Asta inseamna ca avem preferinte si hobby-uri diferite. Evident, cei care doresc sa se adreseze unui anumit gen de public, fac site-uri doar pentru aceia.

Am cateva site-uri pe care le frecventez, iar in acest articol mi-am propus sa vi le aduc la cunostinta si voua, in ordinea preferintelor mele:

  1. Men’s Health Romania – este un site dedicat barbatilor, in care veti gasi mii de articole destinate lor, de la cum sa slabiti pana la sfaturi pentru cresterea musculara, de la sfaturi pentru o relatie de cuplu mai buna, pana la abordarea unor probleme specifice masculilor, dar si studii facute din perspectiva femeilor despre anumite aspecte ale barbatilor sau idei pentru un sex nebun. Este un site care se afla pe locul 1 in topul preferintelor mele.
  2. de Barbati – este un site neaos romanesc, adica nu are vreun „site mama” in alta tara precum Men’s Health. In principal veti gasi articole tot destinate barbatilor, insa abordarea lor contine o nota de site de presa de scandal. Una mica, ce-i drept. Va las sa-l descoperiti singuri si sa decideti daca va place sau nu.
  3. ProMotor – este un site destinat in special barbatilor pasionati de masini, motoare, tehnologii inovatoare implementate in autoturismele de top, dar, pe deasupra, accesand acest site mai aveti parte si de teste ale noilor vehicule, sfaturi pentru soferi, dar si pictoriale cu fete evident langa masini puternice.
  4. Playboy – fara indoiala nu mai necesita nici un fel de prezentare. Playboy este un producator si distribuitor de pornografie hardcore, iar publicul tinta al acestui site reprezinta barbatii tineri (25-35 de ani), activi, din mediul urban, cu studii, focalizati pe cariera si pe ultimele tendinte in lifestyle. Dar in realitate, Playboy e citit de o categorie mai larga de persoane, dintre care 30% sunt femei, conform Wikipedia.
  5. Arta Seductiei – este un website cel putin interesant. Abordari, dating, relatii, sex si dezvoltare personala. Mda, interesant, nu?
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s