De multe ori companiile isi expun adresele de email publicului pe pagina de contact, in pagina de reclamatii sau intr-o pagina destinata inscrierilor la concursuri, interviurilor, s.a.m.d. Depinde de profilul fiecarei companii.

Dar daca totusi nu si-au afisat adresele de email, sau din diferite motive nu le gasiti voi, website-ul Email Hunter va ofera posibilitatea de a gasi toate adresele de email ale unui website, evident, doar pe cele care au fost publicate pe internet. In mod logic, daca o adresa de email nu se gaseste nicaieri pe internet, in nici un articol, in nicio pagina web, site-ul Email Hunter nu are de unde lua informatia pentru a va o afisa voua.

Partea si mai frumoasa a acestui serviciu este faptul ca dispune si de o extensie pentru browser-ul Google Chrome, doar pentru Chrome deocamdata, care in momentul in care se face click pe ea atunci cand va aflati pe un website, va afisa o lista intreaga de adrese de email ale website-ului in cauza fara a mai fi nevoie sa accesati site-ul serviciului. Asta in caz ca acele adrese de email au fost publicate pe internet.

Partea mai putin frumoasa a acestui serviciu este ca sunteti limitati la doar cateva cautari zilnice.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s